Complete Protein 3, 900 g Strawberry
320.00 SEK
Complete Protein III är instantiserat för extra lättlöslighet samt har mycket hög proteinhalt och nästan obefintligt med fett & laktos.
Stimulerar immunförsvaret. Förbättrar återhämtningen. Nästintill obefintlig fett-/laktoshalt. Complete Protein 3 innehåller en optimal blandning av vassle & kasein som har samma procentuella fördelning som modersmjölk. Liksom modersmjölk innehåller Complete III höga halter lactofferin som är en biokomponent från vassle där den återfinns i försumbar mängd. Lactoferrin är den substansen i vassle som stimulerar immunförsvaret bäst. Complete Protein III har något bättre/starkare smak än Complete II därför är proteinhalten något lägre samt kolhydratshalten högre. Proteinkällor i fallande skala: Vassle Isolat (WPI) : För den höga halten av grenade aminosyror (BCAA) och det snabba upptaget vilket ger kroppen en muskeluppbyggande (anabol) signal. Vassle har även den bästa aminosyreprofilen för muskelbygge. Kasein: För sina anti-catabola egenskaper. Tack vare kaseinets förmåga att röra sig långsamt genom kroppen och hålla aminosyre-koncentrationen hög under lång tid, så ökar kroppens förmåga att använda proteinet till tillväxt/läkning. Kaseinet är spraytorkat för att bevara alla naturliga fraktioner. Bioaktivt Lactoferrin – Framtidens protein Complete Protein III innehåller mycket höga halter bioaktivt lactoferrin. 1 portion ger betydligt mer (166mg) än den dos (120mg) som har visat sig ge effekt i vetenskapliga studier. Lactoferrin gör att du kan träna oftare, längre och hårdare utan att drabbas av överträning & infektioner. Unika egenskaper lactoferrin har: Ökar kroppens förmåga att binda järn Nyttig för viktig bakteriekultur i magen Stimulerar immunförsvaret Kraftig antioxidant effekt vilket motverkar fria radikaler som ökar vid hård fysik/psykisk stress Antiinflammatoriska egenskaper Det finns över 2 000 studier som visar vilka unika och viktiga egenskaper lactoferrin har. Vassleprotein innehåller i bästa fall endast max 100 mg lactoferrin pe