Algtabletter 1000 Tabletter
239.00 SEK
Alg-Börjes algtabletter innehåller blåstång, knöltång och spirulina som är rika på mineraler, spårämnen samt aminosyror.
Knöltång, Blåstång och Spirulina Mineraler, spårämnen, aminosyror, omega-3 och vitaminer Alg-Börjes Algtabletter består av knöltång (ascophyllum nodosum) och blåstång (focus vesiculosus) skördade i havet utanför Islands nordvästra kust, samt ekologisk spirulinaväxtplankton. Knöltången och blåstången innehåller cirka 100 olika mineraler och spårämnen, ett tjugotal olika aminosyror, fettsyror (exempelvis omega-3), vitaminer med mera. Allt i sin naturliga balans vilket är viktigt för att människokroppen skall kunna tillgodogöra sig dessa ämnen. Spirulina innehåller även den många näringsämnen, som exempelvis aminosyror, B12-vitamin och järn. Utöver dessa ämnen innehåller varje tablett runt 75 mcg jod, vilket innebär att personer som är överkänsliga mot jod inte bör använda produkten. Kompletteras gärna algtabletterna med Kalktabletter då det ökar kroppens förmåga att tillgodogöra sig alla de näringsämnen som algerna innehåller. Dosering: Inled med 1 tablett per dag första veckan, öka intaget successivt upp till ca 1 tablett per 10 kg kroppsvikt och dag. Doseringen bör ej överskridas. Ingredienser: Blåstång (Fucus vesiculosus), Knöltång (Ascophyllum nodosum), Spirulina (Spirulina platensis), kalciumfosfat, fibrer, magnesiumstearate. Innehåll per 5 tabletter: Protein 460 mg Fett 70 mg Kolhydrater 640 mg Fibrer 105 mg Linolsyra 10 mg Palmitinsyra 20 mg GLA 11, 5 mg Mannitol 42 mg Alginsyra 248 mg Laminarin 98 mg Fucoidan 105 mg Metylpentosan 76 mg Oidentifierade polysackarider 105 mg A-vitamin 590 µg B1-vitamin 6, 8 µg B2-vitamin 12, 75 µg B3-vitamin 153, 10 µg B5-vitamin 3 µg B6-vitamin 0, 9 µg B7-vitamin 0, 65 µg B9-vitamin 0, 75 µg B12-vitamin 0, 30 µg C-vitamin 850 µg D-vitamin 0, 5 µg E-vitamin 550 µg K-vitamin 10 µg Alanin 34, 20 mg Arginin 31, 1 mg Asparginsyra 44, 7 mg Cystein 5 mg Glycin 21, 50 mg Glutaminsyra 66, 40 mg Histidin 6, 55 mg Isoleucin 20 mg Leucin