Bagerina Guar Gum, 125 g
65.00 SEK
Guarnkärnmjöl från Low Carb Shop är ett ekologiskt förtjockningsmedel som är perfekt att ha i sitt LCHF-skafferi.
Guarkärnmjölet passerar rakt igenom tarmen utan att tas upp av kroppen, och på så sätt slipper du onödiga kolhydrater i såsen! Mjölet sväller ca 8 ggr i vätska (varmt eller kallt vatten). Kör med stavmixer för att undvika klumpar. Används t. ex. i såser, fryst frukt, glass mm. för att få en krämigare och tjockare konsistens. Användning: Används t. ex. i såser, blandat med fryst frukt, glass mm för att få en krämigare och tjockare konsistens. Ingredienser: Ekologiskt guarkärnmjöl (100%). Näringsinnehåll per 100 g: Energi: 20 kcal Fett: 0 g- varav mättat fett: 0 gKolhydrat: 6 g- varav sockerarter: 0 gProtein: 0 gSalt: 0 g Ursprungsland: Tyskland Förvaring: Förvaras torrt och svalt. Övrigt: Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.