Ekologiskt Kikärtsmjöl, 500 g
34.00 SEK
Ett glutenfritt och ekologiskt kikärtsmjöl från Da Carla, rikt på bl.
a. proteiner, mineraler och B-vitaminer. Protein- och mineralrikt Fiberrikt Naturligt glutenfritt Kikärter är en ärtväxt som är rik på proteiner, mineraler, B-vitaminer, fleromättade fettsyror och kostfiber. Mjölet är lättsaltat och har en nötig fin smak. Användning: Det malda mjölet av kikärtan kan användas i osyrat bröd och fyllning i pajer, till soppor, hummus, och falafelmix. Kikärtsmjöl passar också bra till att laga pannkakor och tunnbröd med eller som bindmedel till biffar. Ingredienser: 100% ekologiska kikärter. Allergiinformation: Kan innnehålla spår av nötter och sesam. Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur. Övrigt: Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.