Protein Cracker, 6 pack Natural
29.00 SEK
Krispigt, lätt och proteinrikt.
Star Nutrition Protein Cracker är ett kolhydratreducerat knäckebröd med ett högt protein- och fiberinnehåll. Spröda knäckebröd med ett lågt kolhydratinnehåll Tillgänglig i två smaker: Plain och Cheese 30–34% protein och 12–14% fibrer Näringsrikt och mättande Bakat med surdeg 6 bitar per förpackning Protein Cracker är spröda och kolhydratreducerade knäckebröd med ett högt innehåll av kostfiber och protein. Det är en marknadsunik produkt där du från 100 gram knäckebröd bara får i dig ~7 gram kolhydrater men hela 30–34 gram protein (beroende på om du väljer varianten med eller utan ost). Star Nutritions Protein Crackers är bakade med en kombination av surdeg, frön och protein. De innehåller inget tillsatt socker och har ett lågt saltinnehåll. Den hälsosamma ingrediensfördelningen förklarar inte bara deras fördelaktiga näringsinnehåll, utan även den naturliga och balanserade smakprofilen och den krispiga konsistensen. Knäckebröden har tillverkats i mycket tunna lager, vilket gör att varje enskild skiva väger strax under 2 gram och bara ger drygt 7 kcal. Produkten finns att tillgå i två smaker: Plain och Cheese. Servera brödet tillsammans med dina favoritpålägg vid alla tillfällen då du vanligtvis äter traditionellt knäckebröd. Användning: Använd som proteinrikt alternativ till ditt vanliga bröd. Information: Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Förvaring: Förvaras torrt vid rumstemperatur. Med ost Med ost Naturell Naturell Näringsdeklaration Per 100 g Per skiva 1. 76 g Per 100 g Per skiva 1. 76 g Energi 1593 kJ / 383 kcal 28 kJ / 6. 7 kcal 1744 kJ / 420 kcal 30. 7 kJ / 7. 39 kcal Fett 25. 3 g 0. 44 g 25. 8 g 0. 45 g Varav mättat fett 7. 3 g 0. 13 g 3. 9 g 0. 07 g Kolhydrater 6. 5 g 0. 11 g 7. 2 g 1. 13 g Varav sockerarter 0. 6 g 0. 01 g 1. 2 g 0. 02 g Fiber 14 g 0. 25 g 12 g 0. 21 g Protein 30 g 0. 53 g 34 g 0. 6 g Salt 1. 6 g 0. 03 g 1. 5 g 0. 03 g Protein Cracker med ost, Ingredienser : Veteprotein, sojaprotein, linfrö, malda