Sukrin+, 250 g

Sukrin+, 250 g

89.00 SEK


Sukrin+ från Funksjonell Mat är en kombination av sockeralkoholen erythritol och steviolglykosider.

Detta ger ett sötningsmedel som är dubbelt så sött som socker. Dubbelt så sött som socker 100 % naturligt 0 kalorier 0 g kolhydrater Påverkar inte blodsockret (0 GI) Konsistens som strösocker Sukrin+ från Funksjonell Mat är ett sötningsmedel innehållandes en kombination av sockeralkoholen erythritol och steviolglykosider. Detta ger ett 100 % naturligt sötningsmedel som är dubbelt så sött som socker och som kombinerar den sockerliknande konsistensen av erythritol med sötheten från steviolglykosider. Eftersom Sukrin+ är dubbelt så sött som socker behöver man bara använda hälften så mycket jämfört om man använder vanligt socker. Detta betyder att man kan ersätta allt socker i de flesta bakverk med Sukrin+ och fortfarande vidbehålla saftigheten och den goda smaken. Steviolglykosider framställs ur växten Stevia som är en naturligt söt ört och har använts som sötningsmedel i Amerika och Asien i många år. Efter noggrann genomgång blev steviolglykosider godkänt för användning i mat i EU 2011. Både utvinningen av sötningsämnena och sammansmältningen av dessa sker under naturliga processer, vilket innebär att det inte finns några tillsattsämnen i Sukrin+. Näringsinnehåll per 100 gram: Energi: 0 kcal/ 0 kj Protein: 0 g Kolhydrater 100g -varav sockerarter 0g -varav sockeralkohol 100g Fett 0g -varav mättat fett 0g Kostfiber 0g Natrium 0g Kolhydrater som inte tas up av kroppen (ökar ej sockernivåerna)

  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Säkra betalningar