Wheatgluten, 500 g
75.00 SEK
Vetegluten EKO, 500 gEkologisk vetegluten - bra hjälp när du vill baka bröd utan massa kolhydrater.
Volymhöjande egenskaper och högt proteininnehåll. Äntligen kan du baka bröd som blir fluffiga med rätta ''brödkänslan'' utan en massa kolhydrater. Torkad och finmalen vetegluten med volymhöjande egenskaper. Glutenmjöl är ''tvättat'' vetemjöl, alltså är glutenet koncentrerat. Kolhydratsinnehållet är förhållandevis lågt och proteinhalten är hög. Används med fördel när man bakar med mandelmjöl och frömjöler för att få bättre struktur på bakverken. Användning: Ersätt en liten del av fröerna/mjölerna med vetegluten. Innehåll per 100 g: Energi 360 kcal Protein 75 g Kolhydrater 11 g varav sockerarter 1 g Fett 2 g varav mättat fett 0, 2 g Kostfibrer 3 g Natrium 0 g Ingredienser: Vetegluten.